Meld je aan

Meld je vereniging hier aan en wie weet komt het Grote Clubactie Actieteam langs bij jouw vereniging!

Eerdere oproepen voor het Grote Clubactie Actieteam

Sportcentrum de Leeuw Franeker

Wij willen voor de judo graag een dikke valmat aanschaffen om moeilijke worpen goed te kunnen oefenen.

AV Zuidwal

De actie loopt zo goed bij onze vereniging, de lotenverkopers doen zo hun best, de voorlopige tussenstand is zo geweldighet doel is een binnenaccomodatie voor onze groep atleten met een lichamelijke beperking, die in de winter niet buiten kunnen trainen ivm de kou en sneeuw ofregen. Voor deze groep hebben alle jeugdleden zo hun best gedaan dat het ontroerend is om te horen en te zien. Graag wil ik voor deze loten verkopers en voor de groep atleten met een lichamelijke beperking graag het actie team naar onze vereniging halen om een feestje te vieren en ze te bedanken.Wij zorgen dat alle lotenverkopers en de groep atlete; met een beperking aanwezigzij.n. Zou super zijn als het mocht lukken jullie naar onze accomodatie in Huizen te krijgen

Tafeltennisvereniging SVE

Aanstaande zaterdag hebben we een grote dag bij de vereniging met een druk wedstrijdprogramma en feestavond. We willen die dag zoveel mogelijk loten gaan verkopen, want helaas schiet het nog niet echt op. Een bezoek van jullie zou daarbij onwijs kunnen helpen!

Ton Almelo ( Topsport Turnen Oost Nederland)

Wij zijn een vereniging (Stichting) van maar 30 Topsport turnsters. Turnen op het allerhoogste niveau (jong Oranje en Oranje). We hebben bijna geen tijd om loten te verkopen. Trainen 30 uur per week ! HELPMaar zijn wel super fanatiek.